Quantcast
Channel: sibilla - σίβυλλα
Viewing all 48465 articles
Browse latest View live

Έχουμε πόλεμο εξόντωσης! Απέλυσαν την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμρά να αντιγράφει... Τώρα απέλυσαν τον Γυμνασιάρχη της Σχολής Μωραϊτη Γιώργο Θαλάσση επειδή στήριξε Ρωμανό και Γρηγορόπουλο!

0
0

 
Ο Γιώργος Θαλάσσης ως γυμνασιάρχης είχε στηρίξει τόσο τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο όσο και το Νίκο Ρωμανό
Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το ΠΥΣΔΕ Β'Αθήνας. Μόλις αποφασίσει το...
ΠΥΣΔΕ  θα έχουμε άμεσα επικοινωνία για να σας ενημερώσουμε.
Ο Γιώργος Θαλάσσης ως γυμνασιάρχης είχε στηρίξει τόσο τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο όσο και τον Νίκο Ρωμανό και υπάρχουν αυτοί που συσχετίζουν την απόλυσή του με αυτή του την στάση. Πριν δύο χρόνια η σχολή είχε προσπαθήσει 
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόπερσι που μίλησε θετικά για το Νίκο Ρωμανό η σχολή είχε ξαναπροσπαθήσει να τον απολύσει αλλά δεν μπόρεσε. Τώρα τον απέλυσε μέσα στις γιορτές , λίγο πριν αρχίσει να εκδικάζεται η δίκη Γρηγορόπουλο σε δεύτερο βαθμό για να μην "αμαυρώσει"το όνομα του σχολείου.
Όπως και στην προηγούμενη δίκη, έτσι και τώρα είναι πολύ βασικός μάρτυρας και καταρρίπτει τα επιχειρήματα του Κούγια.
Η νομιμότητα της απόλυσης κρίνεται σήμερα από το ΠΥΣΔΕ Β'Αθήνας στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Μεσογείων 324 στην Αγία Παρασκευή, στις 2 το μεσημέρι.
Μάλιστα, γίνεται και κάλεσμα ώστε να υπάρχει κόσμος αλληλέγγυος προς συμπαράσταση και άσκηση πίεσης.
Όπως αναφέρει ο agonaskritis.gr  σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε, την απόλυση μεθόδευσε το δικηγορικό γραφείο Χοϊδά, το οποίο είχε παλιότερα αναλάβει να απολύσει και την καθηγήτρια που είχε πιάσει τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει.
Τι είχε δηλώσει στη δίκη Γρηγορόπουλου
“Ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, που δεν μπορούσε να κάνει κακό. Αν έπαιζε σε θεατρικό έργο τον ρόλο του επιθετικού,  θα ήταν πολύ κακός ηθοποιός…”
Μ’ αυτά τα λόγια είχε περιγράψει τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στο δικαστήριο της Άμφισσας ο διευθυντής της Σχολής Μωραΐτη Γιώργος Θαλάσσης, αποκρούοντας κάθε ισχυρισμό της υπεράσπισης των ειδικών φρουρών.
Όπως είχε τονίσει στο δικαστήριο ο διευθυντής του σχολείου,  ο Αλέξανδρος “δεν είχε πολιτική άποψη,  παρά το ότι είναι επιθυμητό παιδαγωγικά να έχουν τα παιδιά πολιτική άποψη”.
Ο Γ. Θαλάσσης είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το παιδί, που ήταν πολύ δεμένο με την αδελφή του και μάλιστα πολλές φορές καθυστερούσε γιατί την περίμενε.
Ο Γιώργος Θαλάσσης είχε δεχτεί ερωτήσεις από τον Αλέξη Κούγια και για τον ανήλικο φίλο του Αλέξανδρου, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος, αν και βασικός αυτόπτης, δεν είχε εμφανιστεί για να καταθέσει,  και είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι  “έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του  στην κοινωνία και τους θεσμούς”.

Ρε ξεφτιλισμένοι δικαστές... σε ποιο άρθρο του ποινικού κώδικα εμπίπτουν οι δηλώσεις του νεοφασίστα που 'χει και το σόι του στη λίστα Λαγκάρντ; Υπάρχουν επιπτώσεις αν το έλεγε απλός πολίτης; Εμπίπτει σε κάποιο άλλο κώδικα το "Πιθανώς γαμιέται η γυναίκα, είναι κερατάς ο νεοφασίστα πολιτικός... τάδε ή ο δείνα"; Εμπίπτει κάπου το "Πιθανώς είναι πουσταράς ο πολιτικός αρχηγός που σύχναζε στην αυλή του Ευάγγελου Ροζαλία;"...

Δεν απολύεται μέχρι στιγμής ο Γυμνασιάρχης της σχολής Μωραϊτη που στήριζε τους Α. Γρηγορόπουλο και Ν. Ρωμανό

0
0
Ενημέρωση από το ΠΥΣΔΕ Β Αθήνας
Τελευταία Ενημέρωση (16:51)Έληξε η συνεδρίαση το ΠΥΣΔΕ Β'Αθήνας και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, το όργανο επιφυλάσσεται να απαντήσει τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει πως δεν απολύεται μέχρι στιγμής μέχρι την απόφαση του ΠΥΣΔΕ (ανάλογα τι θα αποφασίσει). Οι προτάσεις των αιρετών της ΟΙΕΛΕ προς το ΠΥΣΔΕ, ήταν να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απόλυση του γυμνασιάρχη της σχολής Μωραϊτη,  παρόλαυτα η πρόταση των αιρετών της ΟΙΕΛΕ δεν έγινε δεκτή από το ΠΥΣΔΕ. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την απόλυση του γυμνασιάρχη, είναι αυτό που είχε αναλάβει την απόλυση της καθηγήτριας που είχε μονογράψει την κόλλα του υιού Σαμαρά στο κολλέγιο Αθηνών.
Το ρεπορτάζ αναφέρει, πως  τα κύρια επιχειρήματα του...
δικηγορικού γραφείου  είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει κρατική εποπτεία στις απολύσεις και ο ιδιοκτήτης πρέπει να έχει πλήρη εποπτεία σε  αυτές
Η απόλυση αυτή γίνεται με βάση την τελευταία ρύθμιση που έκανε πρώην υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με βάση την οποία οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων μπορούσαν να κάνουν αναιτιολόγητες απολύσεις. Ακόμα και η απόλυση να ισχύσει, ο νόμος λέει πως η θητεία του γυμνασιάρχη είναι ενός έτους. Στην περίπτωση που απολυθεί μεσούσης της σχολικής χρονιάς η πράξη είναι παράνομη και καταχρηστική
Ο τωρίνος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος  σύμφωνα με πληροφορίες θα παραινέβαινε για το θέμα, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα.

Ολίγον νίλα... τώρα τα αφεντικά ξεφορτώνονται τους συνεργάτες τους σαν στυμμένες λεμονόκουπες! Αρκεί να μην χρησιμοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σαν "μαξιλάρι"...

0
0
Τώραη κυρία Λαγκάρντ μάς πληροφορεί ότι δεν φταίνε το ΔΝΤ και η Κομισιόν για τα άγρια μέτρα λιτότητας που πήραν οι ελληνικές κυβερνήσεις. Το ίδιο και ο κ. Μάρτιν Σουλτς. Δηλώνει κι αυτός ότι για την «ανυπόφορη λιτότητα» ευθύνονται οι εγχώριοι μπιστικοί κι όχι οι χειριστές τους!

Αν ζούσαμε σε άλλη χώρα, σ'άλλη Γη, σε άλλα μέρη, θα γινόταν σεισμός. Θα εγείρονταν σαν γίγαντες που...
ξεφύτρωσαν μέσα απ'το χώμα πελώρια ερωτηματικά.

Δηλαδή οι αυτοκτονίεςκαι ο υποσιτισμός των παιδιώνπροέκυψαν απ'τον υπερβάλλοντά ζήλο πέντε ανδρεικέλων και δέκα σμπίρων;
Αλλά,άν είναι έτσι, γιατί οι χειριστές, ΔΝΤ και Κομισιόν, δεν μάζεψαν τα υποχείριό τους;γιατί δεν ανακάλεσαν στην τάξη -ώστε να πεθαίνουν, τέλος πάντων, της πείνας λιγότεροι-τους αναντικατάστατους Σαμαροβενιζέλους;
Απιθανότητες!Η κρίση χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η Ελλάδα προτεκτοράτο, και τώρα τα αφεντικά ξεφορτώνονται τους συνεργάτες τους σαν στυμμένες λεμονόκουπες.
Οσο για τον κ. Σαμαρά, αντί να κατεβεί απ'τη σκηνή με κάποιαν ευπρέπεια, προσπαθεί στα έσχατα να γίνει... Συριζαίος! Κι όσα τόσον καιρό δεν έκανε, τώρα υπόσχεται ότι θα τα πράξει ασμένως. Θυμίζει η περίπτωση τον, κατά τον Ποιητή, βασιλιά Δημήτριο, ο οποίος όταν αντελή-φθη πως χάνει τον θρόνο του πέταξε το σκήπτρο του και φορώντας άθλια ρούχα προσπάθησε να διαφύγει κά-νονταςτον περίπλανώμενο ηθοποιό...
...Σε κάποιο απ'τα τηλεοπτικά σποτ εκείνη
  
Πηγή:Στάθης - Realnews 

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ERTOPEN. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...

0
0
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ERTOPEN. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

Ψόφο σ'αυτούς και τους οικοδεσπότες τους. ΨΟΦΟ!!!
Ηταν μόλις ένα χρόνο πριν όταν η Λ. Κατσέλη σε μια συγκέντρωση του αποκόμματός της στην Πλάκα, έριξε τέτοιο βρισίδι, τόση απαξία και τέτοια συκοφαντία στον ΣΥΡΙΖΑ, που όμοιά τους ούτε ο Βορίδης... Σήμερα επιδιώκει να διασωθεί για να μας καταστρέψει.Χθες ήταν καλεσμένη του πρώην Βενιζελικού, μετέπειτα ανανεωτικού αρθρογράφου του...ΔΗθεν-είΜαστε-ΑΡιστεροί (ΔΗΜΑΡ) σάϊτ "μεταρρύθμιση", και εσχάτως συμβούλου του Κατρούγκαλου, Βαγγέλη Παπαδημητρίου. Οι αίφνης και όψιμα προσβληθέντες από οξεία ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑ συνεχίζουν να διαπλέκονται για κομματικές αργομισθίες, προωθώντας φθαρμένα πρόσωπα με γνωστές αντιλαϊκές απόψεις και επιλογές. Η τσέπη υπεράνω του γενικού συμφέροντος... Και φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση των κυρίων της ΠΟΣΠΕΡΤ.Από καταβολής ιδιωτικών ΜΜΕ έχω κάνει σύντομα περάσματα από διάφορα μαγαζιά, όμως το χειρότερο, ανεντιμότερο, πλέον υποκριτικό και ρυπαρότερο, ήταν αυτό της ΕΡΤ ή ΝΕΡΙΤ, που δεν διαφέρουν αφού πρόκειται για ίδιας ποιότητα και ηθικής υπόστασης συναδέλφους. Απλώς το κομματικό αλλάζει, όμως "φέρουν το ίδιον μεν άρωμα καταγωγίου τράγου και κυνισμού"σύμφωνα με Ροϊδη. Διότι οι άνθρωποι κάνουν το μέσο, και το μέσο επιδιώκει να γίνει το μήνυμα. Ενα μήνυμα που και επικίνδυνο είναι, και υποκριτικό, και ιδιοτελές, και οι επηρμένοι μίσθαρνοι κομιστές του "υποπτεύει κανείς πως φοβόνται το ύδωρ".

Η ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Βόλο

Έδρασα αντισυνταγματικά και πέρασα το πρώτο Μνημόνιο με 151 βουλευτές και όχι 180, που έπρεπε... Και περηφανεύεται ο πατροκτόνος, ο φραγκοφονιάς!

0
0
Παραδοχή Παπανδρέου: Έδρασα αντισυνταγματικά και πέρασα το πρώτο Μνημόνιο με 151 βουλευτές και όχι 180, που έπρεπε
Και μόνο που κατεβαίνει υποψήφιος, ακόμα και ως βουλευτής αποτελεί τεράστιο δείγμα θράσους άλλωστε, μετά την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα. Αλλά σήμερα, στην παρουσία του στην...εκπομπή "Ενικός", του Νίκου Χατζηνικολάου, μας έβγαλε από τα ρούχα μας...
Παραδέχθηκε, ότι το 2010 έδρασε αντισυνταγματικά, και πέρασε το πρώτο Μνημόνιο με 151 βουλευτές και όχι με 180, που όριζε το Σύνταγμα, αφού παραχωρούνταν με αυτό η Εθνική Κυριαρχία!
Την απάντηση, ΓΑΠ, θα την πάρεις στην κάλπη, την Κυριακή!
 "anemosantistasis"

Καλά σαράντα!

0
0
Ομολόγησε ότι παραβίασε το Σύνταγμα... για να μα σώσει! Και τώρα θέλει να μας ξανασώσει!
Μοντάζ "Το Γρέκι"

Καταστροφή εγγράφων ενόψει ήττας από το επιτελείο Σαμαρά καταγγέλλει η Χρυσοβελώνη... (Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο) Μονόδρομος τα Λαϊκά Δικαστήρια, αλλά με λαϊκή σύνθεση κι όχι με τους ξεφτιλισμένους δικαστές Φιλιππινέζες!

0
0
Το επιτελείο το πρωθυπουργού καταστρέφει έγγραφα ενόψει εκλογικής ήττας, καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικαλούμενη έγγραφο της γ.γ. Πρωθυπουργού που αποδεικνύει την αγορά καταστροφέα εγγράφων.
Όπως αναφέρει η ίδια, «δυο μέρες μετά την διάλυση της Βουλής ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αγοράσει ένα γιγαντιαίο καταστροφέα εγγράφων για να επιταχύνει την...
μαζική εξαφάνιση ενοχοποιητικών στοιχείων. Όπως αποδεικνύει και η συνημμένη απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, τα υπάρχοντα μηχανήματα καταστροφής εγγράφων του Μεγάρου Μαξίμου άρχισαν αμέσως να δουλεύουν στο φουλ, χωρίς όμως να καλύπτουν τις ‘’επείγουσες ανάγκες’’ που δημιούργησε η επερχόμενη εκλογική κατάρρευση Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου».
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ καταλήγει λέγοντας «Ας μην πιστέψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς ότι καταστρέφοντας χαρτιά θα γλιτώσει από ποινικές ευθύνες».
Δείτε το έγγραφο
Από το Ποντίκι
, μέσω "Το Γρέκι"

...το σεξ του Σαμαρά!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθη (πριν από λίγο) πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ...

0
0
Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR
Θέμα προέκυψε πριν από λίγη ώρα με την πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στα νότια προάστια.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr πρόκειται για την κυρία Μαρία Πανούση, πρόεδρο της γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου -και με πολύ καλές σχέσεις με τα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ- η οποία είναι και δημοτική σύμβουλος στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εις βάρος της κυρίας Πανούση έγινε καταγγελία από...εργαζόμενη (συμβασιούχο μάλλον) του δήμου ότι της ζητούσε τμήμα των μηνιαίων αποδοχών της. 
Η καταγγελία έγινε στην ΕΛΑΣ, αρμόδιο τμήμα της οποίας επιλήφθηκε προσημειώνοντας τα χαρτονομίσματα όταν η εργαζόμενη επισκέφθηκε στην κυρία Πανούση στο σπίτι της. 
Αυτή την ώρα η κυρία Πανούση βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και κατά τις πληροφορίες αρνείται την εις βάρος της καταγγελία. Αναμένονται επί του θέματος εξελίξεις...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η συλληφθείσα πρόεδρος γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης μαζί με τον νεοφασίστα υπουργό της ΝΔ, που έχει και ΟΛΟ του το σόι στη λίστα Λαγκάρντ!

0
0
Σχετικό: AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθη (πριν από λίγο) πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΜΟΝΟ  στο PRESS-GR
Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που κάναμε πριν από λίγο για τη σύλληψη προέδρου Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (Διαβάστε αναλυτικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του press-gr εδώ). 
Πρόκειται για την Μαρία Πανούση πρόεδρο της γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης (και δημοτική σύμβουλο) Αλίμου.
Από μια αναζήτηση στο...διαδίκτυο, προκύπτουν και φωτογραφίες της με τον βουλευτή Β'Αθηνών, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πρώην υπουργό της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη.Προφανώς είναι από κάποια κομματική εκδήλωση της ΝΔ ή του κ. Γεωργιάδη προσωπικά, ο οποίος φυσικά και δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη ή γνώση τυχόν παράνομων πράξεων της κυρίας Πανούση. Προφανώς και ο ίδιος θα εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει και πώς γνωρίζονταν.
Οι φωτογραφίες δείχνουν όμως ότι η κυρία Πανούση ήταν ενεργό κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Και βεβαίως η καταγγελία εις βάρος της δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και ένοχη. Αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη - μέχρι τότε έχει, όπως ο καθένας, το τεκμήριο της αθωότητας.

Το παίζει ψεκασμένος, ηλίθιος, βλάκας... ο τραπεζοϋπάλληλος του ΔΝΤ!

Θ'αφήσουμε τους φασίστες, τα τσογλάνια της Μέρκελ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΟΔΗΣΟ Γιωργάκη) να φτιάχνουν Ποτάμια και να απειλούν! Τσακίστε τον φασισμό!

Αυτό είναι το "Ποταμι"...

0
0
 Yποψήφιος με το νεοταξικό κόμμα Ποταμία ο άνθρωπος που δεν βρίσκεται φυλακή γιατί η δικαιοσύνη είναι ξεφτιλισμένη (όπως διαβεβαίωσε ο ΓΓ της κυβέρνησης), δικαστές Φιλιππινέζες... σύμφωνα με τον Λαζόπουλο! Ευτυχώς που ο Αλέξης Τσίπρας απέκλεισε κάθε συνεργασία με αυτό το έκτρωμα του Δ'Ράιχ! Κι ελπίζουμε να μην κάνει κωλωτούμπα τη Δευτέρα...

Σχετικά:

Τα κρεβάτια των εντατικών που δεν λειτουργούν και οι προτεραιότητες του κ. Βορίδη...

0
0
Μέσω "PRESS-GR"
Από τον Θανάση Γιαννόπουλο* 
Είναι αδιανόητο να υπάρχει σήμερα τόση αυξημένη ζήτηση κλινών εντατικής θεραπείας. Από τα 150 τουλάχιστον κλειστά κρεβάτια πλήρως εξοπλισμένα, ουδέποτε όμως στελεχωμένα δεν έχει λειτουργήσει κανένα. 
Σήμερα που γράφω αυτό το σημείωμα πάνω από 48 συνάνθρωποί μας πρέπει να νοσηλευτούν σε ένα κρεβάτι ΜΕΘ και δεν υπάρχει λύση. Είναι κατάντημα του μνημονίου αυτή η κατάσταση. Θα έπρεπε και μπορούσε να βρεθεί λύση αλλά δυστυχώς ο κ. Βορίδης έχει άλλες προτεραιότητες. Μπορεί εκτός από το...εκλογικό αποτέλεσμα που τον ενδιαφέρει άμεσα να βλέπει και αυτά που θα γίνουν μέσα στο κόμμα του μετά τις εκλογές. 
Προτεραιότητα όμως έχουν οι άρρωστοι και όχι οι οποιεσδήποτε μνημονιακές δεσμεύσεις που έχουνε αναλάβει και έχουνε υπογράψει. Σε αυτές τις εκκλήσεις των πολιτών και της κοινωνίας τι θα απαντήσει η Κυβέρνηση;
*Kαθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Υποψήφιος βουλευτής ΑΝΕΛ νομού Φθιώτιδας

ΕΚΤΑΚΤΟ! Μετωπική επίθεση της Ντόρας στον Σαμαρά, μια εβδομάδα πριν τις εκλογες! «Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβερνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα»!

0
0


«Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβερνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα»!
Όλα για όλα φαίνεται πως αποφάσισε να τα παίξει η Ντορα, βλέποντας πως οι δημοσκοπήσεις την αφήνουν εκτος βουλής. Άφησε λοιπον το συναινετικό προσωπείο και στην ομιλια της πριν απο λίγο στο μεγαρο της ΕΑ στην λ. Συγγρού, καταφέρθηκε…με βαρυτατους χαρακτηρισμούς κατά του νυν πρωθυπουργού!
Να σημειωθεί οτι...καθόλη την διαρκεια της ομιλίας της δεν αναφέρθηκε ουτε μια φορά στο όνομα «Σαμαρας» παρά το ότι κατεβαίνει στις εκλογες με το κομμα που αυτός προεδρεύει!
Στην επίμαχη αποστροφή του λόγου της λοιπόν, ανέφερε πως «υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας ειναι αυτοί που εριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη»! Αυτη ηταν και η μοναδική φορά που αναφέρθηκε στον αρχηγό της… Για να τον αποδομησει!
Κατά τα άλλα, αυτοι ειναι που κατηγορούν τα άλλα κόμματα για πολυφωνία! 

"olympia"

Μην ονειρεύεστε νέα Βάρκιζα... τώρα Μελιγαλάς! Θα πληρώσετε για κάθε άνθρωπο που αυτοκτόνησε, για κάθε άνθρωπο που δολοφονήσατε με το κλείσιμο νοσοκομείων, για κάθε παιδί που πεινάει στο σχολείο... Χωρίς έλεος... τιμωρία κι όχι από τους ξεφτιλισμένους δικαστές!

Τι θέση έχουν για την "εθνική διαθήκη"του Ανδρέα Παπανδρέου... το ΠΑΣΟΚ του γαμπρού του Μπακατσέλου και το νέο ΚΟΔΗΣΟ του πατροκτόνου;

Ο Πάνος Καμμένος Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ... τελείωσε τους τρομοκράτες σε λιγότερα από 5 λεπτά!

Viewing all 48465 articles
Browse latest View live